facebook

“Зірки схиляються до того, що ця падла здохне”: Росс назвав дату смерті Путіна

Астролог Влад Росс заявив, що російський диктатор Володимир Путін не дарма боїться світлих сил.

Пише - джерело.

Російський диктатор Володимир Путін може померти цього року. Можливий місяць його смерті – квітень або травень.

 

В інтерв’ю УНІАН, астролог зазначив, що Марс увійде в будинок смерті Путіна з другої половини травня до червня, і туди ж входить Чорний Місяць – планета отруєння та іншого.

 

“Він (Путін – ред.) може померти після Великодня. Цього року Великдень у віруючих західного обряду буде 9 квітня, а східного – 16 квітня. Крім того, Марс увійде в будинок смерті Путіна з другої половини травня до червня, і туди ж входить Чорний Місяць – планета отруєння та іншого. Тобто зірки схиляються до того, що ця падла здохне. І є всі шанси, що він ковзани відкине або пізньою весною, або раннім літом. Максимум, що може бути потім – нам будуть показувати двійників Путіна (останній раз реальний російський диктатор показувався у Волгограді)”, – заявив астролог.

Читайте також:  У Польщі масштабно горіло село: десятки будинків знищені, постраждали люди (фото, відео)

За словами Росса, російський диктатор не дарма боїться світлих сил, тому що саме в світле свято Великодня настане його кінець

 

“Путін – виплодок пекла, він – диявол. Навіть фізіогноміка говорить про те, що він чорт рогатий: якщо ви бачите роги у людини (коли його підсвічують, у нього лобові дуги рогаті), то це Путін. Він не дарма боїться світлих сил, тому що саме в світле свято Великодня настане його кінець. Принаймні його річний соляр говорить тільки про одне – всі показники смерті присутні”, – підсумував астролог.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: