facebook

Жодної паузи взимку на війні не буде: у ЗСУ заявили, що продовжать бити війська РФ на фронті

Один з ключових принципів війни для України – не залишати в спокої російських окупантів, сказав представник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий.

Пише - джерело.

Окупаційні війська Росії не дочекаються “зимової паузи”. Сили оборони України продовжуватимуть завдавати ударів по позиціях ворога. Головний принцип ЗСУ на війні – не давати спокою російським загарбникам. Про це заявив представник Східного угруповання Сергій Череватий.

В ефірі всеукраїнського телемарафону UA Разом він розповів про те, що ворог не дочекається паузи на війні в зимовий період. ЗСУ дотримуються принципу, згідно з яким вони не мають наміру залишати в спокої російські окупаційні сили.

“Це принципова позиція нашого командування. Ще під час київської операції генерал-полковник Сирський, Герой України, який зараз командує східним фронтом, дотримувався такого принципу, щоб постійно не давати противнику перепочинку, бити по ньому так званим турбуючим артилерійським вогнем, уражати його диверсійними групами та іншими видами ураження, проводити атаки малими мобільними групами, щоб ворог постійно відчував загрозу та небезпеку, не міг зосередитися на побудові своїх бойових порядків чи системи оборони”, – зазначив Череватий.

Читайте також:  Жданов назвав дати, коли може бути завдано масованого ракетного удару по Україні

Також він підкреслив, що в рамках виконання такого завдання українська армія на східному фронті активно використовує високоточну зброю. Кожну добу уражаються командні пункти, польові артилерійські склади, склади ПММ, велика кількість техніки та особового складу військ РФ.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: