facebook

Жінка під час запою позарилася на чужі яйця: що з нею зробили

Алкоголь іноді робить з людьми страшні речі, наче перетворює їх на диких звірів. Саме так й поводилася полячка, яку заарештували за “напад” на яйця чужого чоловіка та терор по відношенню до гостей торгового центру.

Пише - джерело.

Це сталося в Вілтширі, в одному з торгових центрів, пише dailystar. 28-річна Клаудія Станішевська, перебуваючи в алкогольному запої, наробила жахливих речей – вдарила жінку, збила ще одну стареньку в інвалідному візку, через що та тремтіла і плакала.

При цьому жінка задоволено “хіхікала”, розповів прокурор. У результаті її затримав працівник магазину, хоча вона продовжувала чинити опір. Саме в цей момент Клаудія схопила чоловіка за яйця. За інформацією, він не отримав серйозних травм, але зазнав болю.

Читайте також:  Без грошей, але з дезінфекцією: франківські комунальники готують місто до тепла

Про свій запой Клаудія розповіла поліцейським, які прибули на місці. Вона почала пити через те, що втратила дах над головою і була дуже зла. Коли розум повернувся до жінки, вона була шокована своїми діяннями.

У суді Клаудію відправили на реабілітацію на строк до 18 місяців, а також вимагали відпрацювати 175 годин без оплати праці. Також кожній жертві виплатили компенсацію, а Клаудію погрожують депортувати.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: