facebook

Жінка несподівано зіштовхнула свого колегу під вагон метро у Нью-Йорку: відео нападу опублікували у Мережі

Поліція шукає нападницю.

Пише - джерело.

У метро Нью-Йорка на станції метро “Таймс-сквер” жінка зіштовхнула свого колегу з платформи під поїзд. Потерпілий у лікарні.

Про це пише Daily Mail.

Відомо, що інцидент стався вранці понеділка. Жінка скоїла напад у момент, коли потяг наближався до станції.

На відео видно, як підозрювана сидить на лавці, і коли поїзд з’являється у полі зору, вона встає і штовхає чоловіка. Потім вона втекла з місця події.

Потерпілого ушпиталили до сусідньої лікарні у стабільному стані з травмами обличчя. Водій метро, ​​який був свідком інциденту, сказав, що такий злочин не рідкість.

“Це схоже на те, що було в 80 -х роках”, – сказав він для ABC 7.

За словами свідків, напад є нагадуванням про те, як важливо стежити за тим, що відбувається навколо.

Читайте також:  Доки подруги бавились ляльками та ходили до школи, я думала, як буду наpoджувaти. Дорослішати довелось швидко, адже завaгiтніла я в 13

“Ми всі зазвичай у своїх телефонах та іншому, або слухаємо музику. Тому ми не завжди на 100% обізнані”, – сказала Брайана Ярд з Брукліна.

Поліція заклеїла частину платформи, де стався інцидент, і продовжила пошук підозрюваної. Її описують, як молоду дівчину років 20-30, і востаннє її бачили в чорних кросівках, бежевих штанах, чорному светрі та різнокольоровій хустці.

За кілька годин до того на цій самій станції інший чоловік стріляв собі в ногу. На відео з місця події видно, як офіцери несуть травмованого до карети швидкої допомоги. Поліція каже, що його травми несмертельні і поки що ніхто не був затриманий.

Правоохоронці не назвали імені чоловіка, якому, ймовірно, в результаті цього загрожує кримінальна відповідальність.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: