facebook

Жданов спрогнозував масштабний контрнаступ України: коли очікувати (відео)

Україні для контрнаступальних дій необхідне західне озброєння, зазначив експерт.

Пише - джерело.

Війна в Україні зміниться – якщо західні партнери нададуть нашій державі стільки озброєння, скільки вона просить, то скоро вона буде готова до проведення масштабного контрнаступу для звільнення своєї території.

Київ зможе підготуватися до контрнаступальної операції ближче до другої половини весни, розповів військовий експерт Олег Жданов. “Станом на зараз ми розв’язуємо питання поставок озброєння. Якщо ми це питання розв’язуємо позитивно, повірте, ми відразу ж почнемо формування (угруповання для контрнаступу – Ред.)”, – заявив він.

Читайте також:  Путін встановив для командування РФ нові терміни “перемоги” на війні в Україні – Геращенко

За його словами, як тільки Україна буде готова, то почне шукати слабке місце супротивника і відразу ж почне контрнаступальну операцію.

“На якому це буде напрямку, зараз сказати просто нереально… але я думаю, що це буде не пізніше весни цього року. Тобто, середина весни – ближче до другої половини, ось квітень – травень – можна розраховувати на те, що ми будемо готові до проведення масштабної контрнаступальної операції зі звільнення наших територій”, – спрогнозував Жданов.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: