facebook

Жданов розкрив жорстокий план Путіна щодо України (відео)

Президент Росії хоче створити видимість того, що українці і росіяни “один народ”, вважає полковник ЗСУ.

Пише - джерело.


Президент РФ Володимир Путін спочатку хоче знищити державу Україна, а потім ліквідувати українців як націю.

РФ живе за образом і подобою звичайної імперії, диктаторської держави, а імперія не може існувати без розширення, без захоплень чужих територій, розповів військовий експерт, полковник запасу Збройних сил України Олег Жданов.

“Україна є… каменем спотикання. Якщо Україна в складі імперії – значить імперія існує, якщо Україна не в складі імперії, значить імперія – це недоімперія, вона несформована…”, – сказав він.

За його словами, російський лідер хоче створити видимість того, що українці і росіяни “один народ”.

“Путін хоче знищити нас як державу, потім знищити нас як націю, заселити… етнічними росіянами, які проживають на європейській частині Росії і сказати, що ми один народ…”, – попередив полковник.

Читайте також:  Війна швидко перекинеться на територію росії: астролог розповів, коли чекати на “феєрверки” за порєбріком…

Війна в Україні з Росією 2022 – що варто знати сьогодні
Росія рано вранці 24 лютого здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, захоплювала українські населені пункти, вбивала мирних жителів і все це назвала “спецоперацією” нібито для “демілітаризації” та “денацифікації”.

Західні країни, в тому числі США, Канада й держави-члени ЄС, почали допомагати Україні озброєнням і грошима.

ЗСУ дають гідну відсіч ворогові. Наша армія наприкінці літа почала контрнаступальні дії. Станом на 14 листопада наші захисники деокупували понад 50% територій, які РФ захопила після вторгнення.

За словами екс-очільника російського уряду, опозиціонера Михайла Касьянова, російська влада сподівається, що європейський народ не витримає і почне вимагати від своїх урядів скоротити допомогу Києву.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: