facebook

“Жахливий снігопад вкриє Україну вже завтра, крижані дощі затоплять вулиці цих міст”: синоптики попередили про погоду

Синоптики рекомендують українцям ретельно і дуже уважно вивчати прогнози погоди, аби не опинитися у ситуації, коли попередження про зимове шаленство стихії пройшло непоміченим. Експерти зазначають, що зимова погода відзначається особливою непередбачуваність, а тому варто чекати і снігопадів, і морозів.

Пише - джерело.

Як інформує “OBOZREVATEL,”, у понеділок, 26 грудня, у східних та місцями західних областях також очікується невеликий дощ, на північному сході з мокрим снігом. На решті території опадів не очікується. Температура вночі та вдень утримається на рівні +1… +3 градусів, а вночі +-1… -1.

Читайте також:  "Не перекладайте відповідальність за свій смітник на владу": Що не так з сортуванням сміття в Україні

У вівторок, 27 грудня, дощі накриють західні області України. Температура повітря вночі складе близько +1… -1 градус. Вдень буде тепліше – стовпчики термометрів піднімуться до +1… +3 градуси.

У середу, 28 грудня, опадів на заході України поменшає. На решті території буде сухо. Температура вночі прогнозується на рівні +1… -1 градусів, а вдень 0… +2 градуси.

У четвер, 29 грудня, в Україні буде хмарно, але з проясненнями. Температура повітря вночі утримається на рівні -1… -3 градуси, а вдень 0… +2 градуси.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: