facebook

“Жахливий снігопад накриє Україну зі страшною силою, лютий холод суне в ці області”: Синоптики про сніг

Жахливе похолодання суне в Україну. Цілому ряду областей доведеться зіткнутися зі сніговими опадами і сильним морозом. Синоптики закликають українців ненехтувати прогнозами і належно ставитися до свого здоров’я.

Пише - джерело.

Як інформує “УНІАН”, в Україні цього тижня встановиться зимовий характер погоди з невеликими, місцями помірними опадами у вигляді снігу. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передає “Метеопрог”.

За його даними, температура повітря буде на 1-4 радуси нижче за норму, а найбільш помітне зниження температури відчують на собі мешканці західної України.

Погода 8 лютого

Завтра за прогнозом синоптика, в Україні очікується мінлива хмарність, без опадів. Лише вночі у західних областях та Криму Криму буде невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с, у Криму та Приазов’ї окремі пориви до 15-20 м/с. Температура вночі становитиме -11…-6 °С, у Вінницькій області, Карпатах та на крайній півночі -16…-12 °С. Вдень -7…-2 °С.

Погода 9 лютого

У четвер в Україні буде малохмарно та без опадів. Температура повітря вночі очікується в межах -13…-8 °С, вдень -6…-1 °С. У Карпатах та на Прикарпатті вночі вдарить мороз до -22…-17 °С, вдень -9…-4 °С.

Читайте також:  Синоптикиня розповіла, коли до України прийде потепління

Погода 10 лютого

Перед вихідними,за прогнозом синоптика, опадів в Україні не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -14…-9 °С, у Карпатах та на Прикарпатті температура опускатиметься до -20…-15 °С. Вдень повітря прогріється до -5…0 °С.

Погода на вихідні

“11-12 лютого на тлі зниження атмосферного тиску та активізації циклонічної діяльності, у більшості областей пройде сніг, мокрий сніг. У західній частині країни помірні, подекуди значні снігопади”, – спрогнозував Ігор Кібальчич.

За його даними, на вихідних очікується ожеледиця. Нічна температура повітря підвищіться на 3-5 градусів, а денна збережеться в межах -4…+1 °С.

В Україну йде похолодання

Найближчого тижня в Україні очікуються сильні морози й періодично йтиме сніг. Місцями температура ночами опускатиметься до -15°…-20°. Вдень буде тепліше, до -6°.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: