facebook

“Жахлива трагедія на Святвечір”: вчора мати і троє маленьких дітей загинули у страшній пожежі

Страшна біда шокувала всю Україну: прямо на Святвечір внаслідок пожежі обірвалися життя матері та трьох її маленьких дітей. Батько останніх потрапив у лікарню.

Пише - джерело.

Як інформує “ТСН”, у селі Білине Подільського району Одеської області на Святвечір у пожежі загинули 31-річна матір та її троє маленьких синів. Батько дітей отримав травми, його госпіталізували.

Пожежа у житловому будинку на Одещині спалахнула 6 січня о 19:00. Загальна площа займання – 80 квадратних метрів. О 20:32 займання вдалось локалізувати.

Через займання будинку загинула 31-річна жінка та троє хлопчиків – 2018, 2019 та 2020 років народження. Батька дітей у тяжкому стані госпіталізували. Медики намагаються врятувати чоловіка.

Читайте також:  У Франківську трагічно загинув дворічний хлопчик – випав з сьомого поверху

В Нацполіції Одеської області уточнили, що в пожежі загинули двоє дітей господарів будинку, віком 3-х та 4-х років та 2-річний племінник 31-річної жінки. Причини виникнення пожежі встановлюються.

На місці події працюють рятувальники та поліцейські. Після ліквідації пожежі будинок буде оглянуто слідчо-оперативною групою територіального підрозділу поліції та працівниками ДСНС для встановлення повних обставин трагедії, зокрема причини займання оселі. Тоді ж буде надана кваліфікація події”, – наголосили в одеській поліції.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: