facebook

Зґвалтували, побили, пограбували та пішли розважатися: через що підлітки жорстоко познущалися з працівниці лазні

Молодиків затримали за підозрою у тяжких злочинах.

Пише - джерело.

У Кривому Розі 15-річні підлітки напередодні прийшли до лазні та розпилили там вогнегасник. Коли працівниця закладу попросила відшкодувати збитки, покликали її до банкомату. Дорогою, просто на вулиці напали на жінку, побили, зґвалтували, пограбували і з цими грошима пішли розважатися далі.

Непритомну жінку із тяжкими травмами на вулиці знайшли перехожі і викликали “швидку” та поліцію. 48-річна постраждалу прооперували, вона досі у реанімації. Лікарі оцінюють її стан як важкий.

Підозрюваних правоохоронці знайшли вночі біля нічного клубу. Найближчим часом суд має обрати їм запобіжний захід. Слідчим відділом відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.121(умисні тяжкі тілесні ушкодження), ч.3 ст.152(зґвалтування) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Читайте також:  Зґвалтування в Кагарлику: один із підозрюваних вийшов з-під варти

“На затримання нападників були орієнтовані всі наряди патрульної поліції міста. Завдяки злагодженій роботі правоохоронців, зловмисників затримали за лічені години. Ними виявилися двоє місцевих неповнолітніх хлопців 2006 року народження. За погодженням із окружною прокуратурою останніх затримано в порядку ст.208 КПК України”, – розповіли у поліції.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: