facebook

Зеленський зробив важливу заяву про перемогу України: все відбудеться до виборів

Зеленський відповів на запитання, яке давно турбувало всіх українців

Пише - джерело.

Президент України Володимир Зеленський розраховує повністю закінчити війну з Росією ще до початку президентських перегонів у США.

Про це Зеленський розповів докладніше виданню ВВС.

Крім того, Володимир Зеленський відкинув побоювання щодо можливої ​​втрати підтримки США, якщо нинішнього президента Джо Байдена не буде переобрано 2024 року. Україна продовжує користуватися двопартійною підтримкою у Конгресі США, і у разі появи нового президента не виключено, що Україна зможе зберегти свою підтримку і надалі.

“Хто знає, де ми будемо [коли пройдуть вибори]? Я вірю, що на той час ми переможемо”, – зазначив Зеленський.

Читайте також:  Чи законне вручення повісток на вулицях і блокпостах від січня 2023 року

Варто зазначити, що згідно з розкладом президентські вибори в США заплановані на 5 листопада 2024 року. Таким чином, і на думку Зеленського, до американських виборів Україна може завершити війну зі своїм ворогом та перемогти у цьому конфлікті.

В даний час Україна активно продовжує вести бойові дії на лінії фронту і щосили бореться за захист своєї території та суверенітету. Однак, Зеленський нагадав, що Україна не хоче війни та готова до мирного вирішення конфлікту, але лише за умови повного захисту своїх інтересів та територіальної цілісності, що означатиме повне виведення російських військ з окупованих територій, у тому числі з Криму.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: