facebook

Зеленський змінив умови: ЗМІ з’ясували, що вимагає президент України для переговорів із Путіним

Весь світ спостерігає те, що відбувається на території України. Після путінського вторгнення багато людей почали мріяти про минулі часи, оскільки це відбилося практично по всьому світу. Через те, що війна затягнулася, США та НАТО почали думати про мирні переговори між Києвом та Кремлем. У зв’язку з цим президент України Володимир Зеленський вирішив нібито трохи пом’якшити позицію щодо переговорів із Росією.

Пише - джерело.


Відповідну публікацію розмістили на порталі «Телеграф»

У зв’язку з тим, що президент США Джо Байден та Білий дім вирішили втрутитися у процес потенційних переговорів між Києвом та Москвою, Володимир Зеленський вирішив трохи змінити свою позицію.

Читайте також:  Вихід ЗСУ на державні кордони 91-го може не стати закінченням війни – Портников

Повідомляється, що президент України ухвалив рішення, що для процесу початку переговорів уже не входить звільнення Путіна з посади.

Крім цього, Володимир Зеленський не змінив жодних інших вимог щодо мирних переговорів. Він розповів ті самі вимоги, тільки цього разу про звільнення Путіна з посади президента РФ не йшлося.

На думку різноманітних ЗМІ, глава України вирішив трохи пом’якшити свої вимоги після того, як пройшли переговори між Києвом і Вашингтоном. Не слід забувати, що до Володимира Зеленського особисто прилітав на зустріч радник національної безпеки Байдена Джейк Салліван.

Проте чиновник адміністрації наголосив, що США не говорили президенту України, щоб він змінював свою позицію. Вони лише намагалися переконати його в тому, що Києву потрібно продемонструвати готовність до переговорів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: