facebook

Зеленський терміново примчав на Донбас – звільнення близько: “Відбудеться обов’язково…”

Президент упевнений, що і “в наші дні Україна зможе звільнити свої землі”.
Президент України Володимир Зеленський приїхав на Донбас в зону провидіння операції Об’єднаних сил щоб поспілкуватися з військовими. За його словами, Донбас буде звільнено завдяки стійкості військових.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ОПУ.
Так, в рамках робочої поїздки в Луганську область Володимир Зеленський відвідав місце дислокації військовослужбовців ЗСУ в зоні проведення ООС. Глава держави ознайомився з умовами служби на передових позиціях. Володимир Зеленський поспілкувався з воїнами і подякував їм за службу.

Пише - джерело.

“Ви захищаєте інтереси нашої країни, наш суверенітет і територіальну цілісність”, – заявив Зеленський.
Також президент нагадав, що 77 років тому від нацистських загарбників було звільнено Київ. Він висловив переконання, що і в наші дні Україна зможе звільнити свої землі.

Читайте також:  ВР завтра розгляне скасування карантину вихідного дня і відстрочку РРО - нардеп

“Я впевнений: завдяки стійкості наших героїв це обов’язково станеться з тимчасово окупованим Донбасом. Дякую вам за службу. Бережіть себе, наші сім’ї та Україну в цілому”, – сказав глава держави.
Варто також нагадати нашим читачам, що криворізька активістка РОК (“Рух опору капітуляції”) Ольга Мерзлякова написала заяву в поліцію на чинного українського президента Володимира Зеленського. Причиною звернення до правоохоронних органів стало опитування від президента, яке проводилося 25 жовтня, в день місцевих виборів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: