facebook

Зеленський потрапив у аварію в Києві: президент “обійшовся без серйозних ушкоджень”

15 вересня після опівночі автомобіль президента Володимира Зеленського потрапив у дорожньо-транспортну пригоду в Києві: у глави держави “серйозних ушкоджень не виявлено”, повідомив у Facebook його прессекретар Сергій Нікіфоров.

Пише - джерело.

“Сталося зіткнення легковика з автівкою президента та машинами супроводу. <…> Президента оглянув лікар, серйозних пошкоджень не виявлено”, – описав ситуацію представник глави держави.

За словами Нікіфорова, медики, які супроводжували Зеленського, надали водію легкового автомобіля невідкладну допомогу і передали кареті швидкої допомоги.

Обставини ДТП з’ясують правоохоронці, наголосив він.

Чому сталася така ситуація, де саме й інші обставини події поки що невідомі.

Нічні дорожні “пригоди” президента Володимира Зеленського наробили чимало галасу серед українців. Як відомо, близько півночі 15 вересня легкове авто протаранило кілька машин кортежу глави держави, зачепивши, зокрема, й машину із самим політиком. На щастя, Зеленський не постраждав, а винуватцю аварії одразу надали всю необхідну медичну допомогу.

При цьому, як повідомляє “Телеграф”, деякі користувачі мережі звертають увагу на кілька підозрілих моментів, які можуть вказувати, що ДТП сталося не випадково. Серед іншого – час зіткнення, який початково входить у комендантську годину.

Запитань до президента, звісно ж, немає. Цієї ночі Володимир Зеленський повертався з Харківщини, де у звільненому ЗСУ Ізюмі вручав захисникам нагороди та спілкувався з місцевим населенням. Більше того — його стандартне звернення до нації вийшло вже ближче до другої ночі, що демонструє ненормований графік президента воюючої держави.

Читайте також:  На Прикарпатті внаслідок зіткнення чотирьох автомобілів загинули двоє людей

А ось до того чоловіка, який сидів за кермом автомобіля, що в’їхав у машину президента, претензій в українців багато. Хтось цікавиться, яким чином один легковик міг протаранити відразу кілька авто, при цьому настільки точно визначивши, в якому із них знаходиться Зеленський. Інші ж запитують, чому для деяких людей не писані правила щодо дотримання комендантської години. У будь-якому випадку користувачі мережі рекомендують ретельно перевірити винуватця аварії щодо співпраці з росіянами. Не виключають також і варіанта, що на українського лідера могли вчинити замах.

Не обійшлося, до речі, і без жартів, пов’язаних із політичними протистояннями в нашій країні.

14 вересня 2022 року Зеленський приїхав у звільнений від російських окупантів Ізюм у Харківській області. Президент пройшовся містом і нагородив військових.
Приїзд глави держави до міста за кілька кілометрів від передової викликав істерику у російських пропагандистських ЗМІ та “військкорів” РФ, які закликають вбивати українців і влаштувати гуманітарну катастрофу на території країни.
Надвечір 14 вересня РФ завдала масованого ракетного удару по греблі Карачунівського водосховища у Кривому Розі з метою затопити частину міста й позбавити людей питної води. Влада попереджає про підвищення рівня води в Інгульці. Можлива евакуація.
Зеленський пообіцяв окупантам “справедливу відплату” за удар по його рідному місту.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: