facebook

Зеленський покаже свою вакцинацію від COVID-19 у прямому ефірі

Глава держави поділився своїми планами про вакцинацію від коронавірусу. Він розповів, з ким піде робити щеплення і чи відправить на укол своїх батьків.

Пише - джерело.

Сьогодні глава держави зробив гучну заяву про те, що має намір зробити щеплення від коронавірусу разом з військовослужбовцями після того, як вакцину отримають медики. Також він запевнив, що згоден прищепитися від вірусу в прямому ефірі, передає пресслужба Офісу президента.

“Точно буду вакцинуватися з нашими військовими. Як Верховний Головнокомандувач я це зобов’язаний робити. Це буде в першій частині, але на другому етапі”, – зазначив президент.

За його словами, спочатку має надійти майже 200 тисяч доз вакцини від компанії Pfizer для українських медиків, які контактують із хворими на COVID-19.

“Ми зараз ведемо прямі переговори з країнами, які будуть віддавати свої надлишки. Вже є контакти з Польщею”, – повідомив Зеленський.

Глава держави також зазначив, що сам готовий зробити щеплення від коронавірусу в прямому ефірі.

“Нам усім потрібно в прямому ефірі показати людям вакцинацію. Іншого виходу немає – тільки на собі”, – констатував Президент.

Також Зеленський виступає за те, щоб від COVID-19 вакцинувалися його батьки.

Читайте також:  Місія МВФ завершила роботу в Україні: дискусії триватимуть

“Важливо показати, що ми не боїмося вакцинувати своїх батьків через їхній вік. Я вважаю, що це потрібно робити”, – підкреслив він.

Президент зазначив, що в Україні можуть бути скасовані певні карантинні обмеження для людей, які зробили щеплення або перехворіли на COVID-19.

“Ми не можемо постійно перебувати у напруженому форматі обмежень”, – резюмував глава держави.

Вакцинація від COVID – 19 в Україні – терміни
В Україні збираються вакцинувати не менше 50% населення ще до кінця 2021 – го-початку 2022 року.

Раніше в Раді заявили, що вакцинація від коронавірусу в Україні почнеться з 15 лютого. А в березні-квітні 2021 року буде постачання вакцини від коронавірусу, що закуплена коштом держбюджету.

Вакцинація від коронавірусу в Україні: Новини
Стало відомо, що пообіцяли Україні у ВООЗ та Євросоюзі в плані виділення вакцини. В ЄС попросили пожертвувати Україні частину вакцин від коронавірусу.
Згідно з затвердженою дорожньою картою вакцинації від коронавірусу, на першому етапі щеплення зроблять медикам, військовослужбовцям операції Об’єднаних сил та мешканцям будинків для літніх людей.
Вакцин від коронавірусу вистачить усім охочим протягом цього року. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: