facebook

«Зeлeнcькuй, тобі навіть порожньої aмпyли ніхто не дасть»: Жиpинoвcький нaзвaв президента України наївним ду…..

Російський політик Володимир Жириновський емоційно відреагував на останню заяву президента України Володимира Зеленського про російську вакцину проти коронавіруса.

Пише - джерело.

За інформацією Replyua.net з посиланням на РІА Новини, раніше Зеленський заявив, що українці – це не кролики, і ніхто не буде на них експериментувати.

Так він оцінив ефективність російської вакцини. За словами Жириновського, такі заяви дурні і не відповідають рівню глави держави, який повинен за дбати про своїх громадян. Крім того, лідер ЛДПР підкреслив, що будь-який лікарський препарат по суті є експериментом, і він не може на 100% захистити всіх людей.

Читайте також:  Підпалив квартиру, щоб приховати злочин: у Житомирі 22-річний хлопець вбив жінку та її 13-річну доньку

«Зеленський знову відмовляється від нашої щеплення. А хто йому пропонує? Ми нікому не пропонуємо – у нас черга … Тобі, Зеленський, навіть порожні ампули ніхто не дасть. Ти не хочеш експеримент. А ховати ти хочеш? Який президент це? .. Дурень! », – підкреслив російський політик.

Нагадаємо, що раніше заяву президента України також прокоментувала офіційний представник російського МЗС Марія Захарова. Вона підкреслила, що українці дійсно не можуть бути кроликами, оскільки над кроликами експериментують набагато менше.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: