facebook

Затримали 9 українців, які по польських візах їхали працювати в Німеччині, Чехії і Франції

В місті Згожелець Польща, прикордонники затримали 9-х громадян України, які хотіли працювати на польських візах в країнах Західної Європи.

Пише - джерело.

Про це повідомляє Yavp.pl з посиланням на польських прикордонників.

25 та 26 лютого співробітники об’єднаного польсько-німецької прикордонного загону, перебуваючи на службі в районі автостради А4, затримали 9 громадян України. Затримані скористались отриманими документами, що дозволяють їм працювати в Польщі, як можливість в’їзду до Західної Європи.

Дев’ять громадян України віком 28-54 років мали документи, що дозволяють їм легально працювати в Польщі. Відповідно вони також мали візи, видані польськими консульствами, та підтверджуючі документи. Однак іноземці не мали наміру залишатися в Польщі. Відразу після перетину східного кордону шість з них поїхали до Німеччини, двоє до Франції, тоді як один із них намагався шукати кращого заробітку в Чехії.

Читайте також:  Зіткнулися два мікроавтобуси та вантажівка: у Чехії в моторошній аварії загинуло двоє українців (фото)

У зв’язку з тим, що мета в’їзду та умови перебування в Польщі відрізнялися від заявлених при в’їзді до Польщі, українцям видали рішення, на підставі яких вони повинні виїхати з Польщі, також їхні національні візи анульовуються відповідно.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: