facebook

Заступився за незнайому жінку і загинув: подробиці смерті пасажира після сварки у автобусі у Кременчуці

Чоловіка медики з травмою голови відправили додому, а він помер.

Пише - джерело.

У Кременчуці Полтавської області через смертельну травму під час конфлікту у маршрутці помер чоловік. Він заступився за одну з пасажирок, а дебошир вдарив його, і цей удар виявився фатальним.

Про це “Телеграфу” розповіла дружина загиблого Наталя.

Викинули з салону на землю, а автобус просто поїхав далі
Трагічна подія сталася у 6 грудня 2021 року у Кременчуці у міському автобусі 10-А. Один з пасажирів поконфліктував із жінкою у салоні, а чоловік Наталі за неї заступився.

“Мій чоловік повертався з роботи міським автобусом 10-А КТУ Кременчука. Не в змозі витримати образи в бік однієї з пасажирок, як справжній чоловік він заступився за жінку, внаслідок чого стався конфлікт з пасажиром цього маршруту, який закінчився фатально. Вже доїхавши до своєї зупинки та коли двері відчинилися, нападник застосував до мого чоловіка бойовий прийом та з неймовірною силою штовхнув його з автобуса спиною вперед, так що той ніяк не зміг хоч на скількись пом’якшити падіння. Від удару він знепритомнів, а двері автобусу просто зачинилися – і всі поїхали далі. Просто поїхали далі!”, – розповідає Наталя.

Жінка говорить, що не знає, скільки саме пролежав непритомним її чоловік. Їй зателефонувала її подруга і повідомила, що він лежить біля зупинки.

“Я бігла в тому, в чому отримала цю звістку, в халаті і капцях на босу ногу, не розуміючи і не уявляючи всього страху і болю, які на мене спіткали. Я постійно телефонувала чоловікові на телефон, бо в тій темряві я не могла його знайти беззахисного та непритомного. Небайдужі охоронці супермаркету “Поло”, який розташований поруч, вже викликали “швидку” та поліцію”, – говорить жінка.

“Забирайте своего красавца, жить будет”
Медики забрали чоловіка до 3 міськлікарні. Його оглянули і… відправили додому.

“Медсестра приймального відділення повідомила дослівно: “Забирайте своего красавца, будет жить”. Ці слова будуть в моїй пам’яті до кінця моїх днів. Скалічене тіло, кров з носа, купа поранень – і жодної медичної допомоги. Мені нічого не залишалося крім того, щоб забрати чоловіка додому та надіятися на краще. 7 грудня: непритомність, реанімація, операція, купа медикаментів, 5 днів боротьби за життя, але я залишилася вдовою”, – говорить жінка.

Вона розповіла, що наступного дня її чоловіка забрали знову до лікарні, екстрено викликали нейрохірурга для операції.

Читайте також:  У Києві дівчину не взяли на роботу через українську мову: "корпоративна культура" (відео)

“11 грудня мій чоловік залишив мене та наших доньок назавжди. Ця сповідь не для того, щоб мене пожаліли. Я хочу попередити кожного з вас, що найстрашніше може бути поруч з вами, вашими рідними, дітьми. Висновки робіть самі. Я вдячна людям, які мене підтримували та допомагали мені матеріально, та всім, чим могли. Окрема нейрохірургу, який боровся за життя чоловіка до кінця”, – сказала жінка.

Наталя говорить, що своєю історією вона хотіла показати, що через непрофесійність і безсердечність людей помирають невинні. Керівництво перевізника відмовило їй у наданні матеріальної допомоги на лікування чоловіка, бо в того “не було талончика”.

Що кажуть в поліції
Правоохоронці затримали нападника, який вдарив чоловіка Наталії. За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Нападнику оголосили про підозру.

Що кажуть у КТУ
За словами директора Кременчуцького тролейбусного управління Олександра Вертюха, пасажири, які користуються їхнім транспортом, не мають страховки – застрахований лише сам транспортний засіб. Якщо, наприклад, тролейбус чи автобус потрапить у ДТП, то потерпілим після рішення суду має виплатити компенсацію винуватець аварії.

У випадку з чоловіком Наталі відшкодовувати збитки родині померлого має та людина, яка їх спричинила, тобто нападник.

Що кажуть у лікарні
У лікарні говорять, що потерпілий скаржився на головний біль, але сам відмовився від госпіталізації. Про це йдеться у відповіді виданню Юлії Сущенко, заступниці директора з медичної частини.

За словами Юлії Сущенко, запис про це є в документації приймального відділення, а саме у журналі відмов від госпіталізації. Тоді медики склали довідку, де пацієнту рекомендували пройти дообстеження – комп’ютерну томографію та консультацію невролога.

Вже наступного дня його у тяжкому стані привезла “швидка”. Службове розслідування цього випадку ще триває.

Наталя версію медиків заперечує. За її словами, чоловік відмову від госпіталізації не підписував. Жінка додала, що 6 грудня документи, необхідні для поліції, заповнювала вона, бо чоловіку було важко тримати ручку, він лише поставив підпис.

У свідоцтві про смерть її чоловіка Сергія, якому було 44 роки, причиною смерті судово-медичний експерт назвав дифузну травму та набряк головного мозку; ушкодження тупим предметом.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: