facebook

“Запакуємо і вивеземо”, – мер Рівного зробив скандальну заяву про ромів

На сайті Рівненської міської ради з’явилася електронна петиція. Її автори просять “притягнути до адміністративної та кримінальної відповідальності ромське населення”.

Пише - джерело.


Про це пише 24 Канал.

Реагуючи на це, міський голова Рівного Олександр Третяк сказав, що теж обурений поведінкою деяких ромів. Ба більше, він пригрозив “запакувати їх в автобус і вивезти”.

Міський голова Рівного Олександр Третяк розповів у радіоефірі, що недавно зустрів на вулиці міста ромів – і дав їм кілька годин, аби вони забралися геть. Але ті, мовляв, поскаржилися, що не можуть, бо не їздять поїзди й автобуси.

Читайте також:  Відома франківка Тіна Кароль повністю роздяглася для зйомки з пітоном (ВІДЕО)

“Я бачу, йде до того, що ми зробимо радикально: всіх запакуємо в автобус і вивеземо в їхнє рідне Закарпаття”,– гучно заявив Третяк.

За його словами, покарати ромів за вчинені ними кримінальні правопорушення складно – бо чимало з них не мають паспортів, реєстрації й постійного помешкання.

“Я максимально стримуюся в емоціях. У мене бракує слів і толерантності до того, що вони творять у місті”,– додав міський голова.

І розповів, що днями планував провести засідання з правоохоронними органами, щоб “розв’язати це питання” і “щоб представники ромської національності не поводилися так нахабно”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: ,