facebook

Заміжня мама закохалася в іншу жінку та зізналася в цьому своєму обранцю: чим усе закінчилося (фото)

Вона розповіла, до чого призвело це несподіване кохання.

Пише - джерело.

Щаслива заміжня мама розповіла, як несподівано закохалася в жінку, з якою познайомилася в дитячому садочку своїх дітей.

Свою історію вона описала в есе для Insider.

Лія Гамільтон, родом із Нової Зеландії, жила в Берліні, Німеччина, зі своїм чоловіком і двома маленькими дітьми, коли вона зустріла невідому жінку, під час знайомства з іншими мамами у школі.

“Я одного разу помітила, що моя нова подруга з майбутньої школи моїх дітей пильно дивиться на мене. “Ти маєш гарний вигляд”, — пробурмотіла вона. “І очі в тебе такі красиві”, – пригадала розмову Лія.

Гамільтон визнала, що вона та інша мама, яка також була заміжня за чоловіком, були “дикими, які шукали пригод та веселощів”, і сказала, що їхня дружба швидко перетворилася на фізичну.

Однак вона не очікувала, що сильно закохається. Як зазначила Лія, з часом стало ясно, що це більше, ніж просто фізична хімія”.

Гамільтон та її чоловік були у немоногамному шлюбі, до того ж новозеландець зізнався, що вони навіть цілувалися з іншими людьми у свою шлюбну ніч.

Але мати не була впевнена, як її чоловік відреагує на звістку про те, що вона закохана в когось іншого.

“Я гадки не мала, чи підтримає мій чоловік мене, якщо я захочу зв’язатися з нею — не просто як знайомство, а як справжні стосунки. Для нас це був новий крок, — заявила вона. — Але він був спокійним”.

Чоловік іншої жінки також погоджувався на стосунки, і четвірка зав’язала нетрадиційний роман.

Читайте також:  Оборонний бюджет Китаю у 2023 році збільшився до $224 млрд, - CNN

“Ми купалися в озерах, каталися на велосипедах лісом і влаштовували вечірки до 4 ранку. Наші сім’ї переплелися: мій чоловік та її чоловік приєдналися до нас за вечерею з усіма нашими дітьми; ми розділили догляд дітей; ми підтримували одне одного в хвилини смутку; і ми разом святкували радості та успіхи до пізньої ночі”, – написала Гамільтон.

Вона та інша жінка підтримували свої стосунки протягом двох років, перш ніж вони стали “надто напруженими і, зрештою, неврівноваженими”, — сказала вона.

“Це були веселі стосунки, але нездорові. Розлучення було неминучим”, — з гіркотою згадувала вона, показуючи, що розлучення залишило її з розбитим серцем.

“Я плакала щодня протягом декількох тижнів. Мій чоловік терпляче приносив мені печиво з шоколадною крихтою та червоне вино, поки я лежала в ліжку. Він вислухав моє горе і обійняв мене. Він дбав про наших дітей та домашнє господарство більше, ніж зазвичай”, — поділилася вона.

Через декілька місяців після розриву Гамільтон написала, що возз’єдналася з іншою жінкою, і врешті-решт вони вирішили залишитися друзями.

Тим не менш, Лія написала есе як данину поваги своєму чоловікові за те, що він підтримав дослідження її почуттів та бажань.

“Завдяки підтримці мого чоловіка я відчула себе здатною бути собою і випробувати життя у всій його повноті, зокрема висоти нового кохання і глибокого горя, — заявила вона. — Я завжди говорю, що мій чоловік — найкраща людина, яку я знаю, і після 12 років спільного життя я досі в це вірю”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: