facebook

“Залишилося недовго”: Відомий мольфар розповів, що станеться цього року. Його жахливі пророцтва про війну збулися і продовжують збуватися

Відомий карпатський мольфар Василь Юращук зробив прогноз щодо майбутнього Путіна.

Пише - джерело.

До слова, багато його пророцтв з приводу війни в Україні вже збулися і продовжують збуватися. Василь Юращук впевнений – українська перемога не за горами. Ось уже не одне століття люди з Карпат вірять, що чаклунам гірських горбів під силу розігнати хмари чи вгамувати грім серед поля. Як тільки не називають мудреців, які володіють особливим даром зцілення та пророцтва – віщуни, маги, мольфари, знавці природи земної та небесної. Кажуть, що ці люди тонко відчувають зв’язок між потойбіччям та реальністю.

Звертаються до них і за допомогою, і просто для того, аби передбачити майбутнє.

Карпатський мольфар з села Чорний Потік Василь Юращук, наприклад, займається тим, що пророкує майбутнє.

Так,Василь Юращук пророкує, що цьогоріч будуть провокації з боку Білорусі, але ця загроза все одно не така масштабна, як з боку РФ, адже “страшне йде з Росії”.

Читайте також:  У Ворзелі росіяни застрелили жінку з її донькою: перед цим кинули в укриття димову шашку

Є 33 шамана у Путіна. Між ними є один великий такий, як Ванга. Зла сила в Путина вселилася”, – сказав мольфар. Разом з тим Юращук переконаний, що незабаром кремлівський диктатор Володимир Путін помре, проте війна не закінчиться із смертю Путіна. “Не той ворог, що попереду, ще між нами є багато. Коли відрубати голову змії, її хвіст ще буде рухатись”, – сказав карпатський мольфар.

Він каже, що через Росію Україна може страждати близько двох років.

“Ще мій предід предрік, що весь світ буде воювати з Росією. Навесні Путін помре. Буде ще трохи війна після його смерті, десь ще два роки це буде тягнутися, але Україна переможе, а Росія розпадеться на чотири великих частини і дві малих. Але багато крові проллється, бо треба спочатку померти, а потім воскреснути”, – наголосив він.

Мольфар додав, що бачить у майбутньому обрання Володимира Зеленського президентом на другий термін.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: