facebook

Захищаючи Україну, загинув сержант з Рогатинської громади Дмитро Осташук

Під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку загинув 59-річний сержант з Рогатинської громади, що на Івано-Франківщині, Дмитро Осташук. Воїн поліг 25 серпня 2023 року.

Пише - джерело.

Дмитро Осташук народився 5 листопада 1963 року в селі Зелена Надвірнянського району. У рідному селі закінчив дев’ятирічну школу. Опісля навчався в лісотехнічному технікумі в місті Хуст Закарпатської області.

У 1987-1990 роках чоловік здобував освіту в Харківському вищому військовому командно-інженерному училищі ракетних військ імені Маршала Крилова.

У той же період Дмитро Осташук одружився.

У 1990 році чоловік разом із сім’єю переїхав до села Добринів у Рогатинській громаді. До повномасштабного вторгнення РФ в Україну майже 18 років працював майстром лісу у Пуківському лісництві, згодом — на будівництві в Івано-Франківську.

Читайте також:  На Прикарпатті можуть не дозволити подальше послаблення карантинних заходів

“Дмитро Осташук був неймовірною людиною. Чуйним, безвідмовним, добряком за характером, хорошим сім’янином”, — характеризують чоловіка сусіди.

У студентські роки Дмитро Осташук пройшов строкову службу в армії. Боронити країну пішов добровольцем у березні 2022 року. У лавах ЗСУ виконував обов’язки штаб-сержанта.

Військовий воював у Дніпропетровській та Запорізькій областях.

“Важко переживав втрату своїх побратимів, особливо молодих. За них завжди говорив з трепетом й постійно називав “мої діти”. Останній раз, коли приїздив додому, проводжав в останню путь одного з них”, — йдеться у дописі.

Загинув 59-річний Дмитро Осташук 25 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку — за два місяці до завершення своєї служби.

У військовослужбовця залишилися дружина, син, донька, троє онуків, сестра та двоє братів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: