facebook

Загиблих захисників Дебальцеве вшанували в Івано-Франківську

У неділю, 16 лютого лютого в Івано-Франківську панахидою та пам’ятною ходою вшанували загиблих захисників Дебальцеве.

Пише - джерело.


Розпочалися пам’ятні заходи поминальною літургією та панахидою в Архікатедральному соборі Воскресіння Христового. Вшанувати пам’ять загиблих захисників приїхали учасники АТО з усього Прикарпаття, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Після молитви багатолюдною ходою люди пройшли центральною частиною міста до Меморіального скверу під вигуки “Слава Україні! – Героям Слава!”, “Герої не вмирають!”, “Слава нації – Смерть ворогам”, “Слава Героям Небесної сотні”.

Відтак присутні поіменно згадали загиблих – старший прапорщик Володимир Суслик, сержант Андрій Прошак, капітан Микола Буц, старший сержант Сергій Хіврач та солдат Ігор Денисів.

Читайте також:  Автотроща в Польщі: через п’яного водія троє дітей залишилися без батьків

“Мій син загинув 31 січня 2015 року. У той час за Дебальцеве точились сильні бої. Я свого сина аж через місяць поїхала у Дніпро забирати. Про події на сході він мені майже нічого не розповідав. Вже пізніше його побратими розповідали, що він завжди першим рвався у бій”, – пригадує мама загиблого під Дебальцевим Андрія Прошака.

Також згадали тих, хто загинув Майдані – це Роман Гурик, Василь Шеремета, Михайло Костишин, Ігор Дмитрів, Ігор Ткачук, Богдан Калиняк, Сергій Дідич.

Відтак учасники АТО та їхні рідні направилися на Вічевий майдан, де розгорнули польову кухню для бійців.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: