facebook

З’явився прогноз, яким буде курс долара до кінця січня

Курс долара в Україні у період з 23 до 30 січня коливатиметься у межах 40-41 грн/дол.

Пише - джерело.

Як вважає директор департаменту казначейства Cominbank Герман Марченко, “скачки” будуть ситуативними і не впливатимуть на загальний тренд на валютному ринку, передає “Обозреватель”.

“Зараз важко спрогнозувати ситуацію на фронті і наслідки дій ворога. Але враховуючи суто економічні фактори, з певною обережністю можна припустити, що курс долара залишиться в стабільних “межах” 40-41 грн/дол.”, – сказав банкір.

Марченко не виключає, що стабільність курсу може зберегтися і у лютому, проте багато що залежатиме від перебігу військових дій.

“При збереженні облікової ставки на рівні 25%, а офіційного курсу на позначці 36,6 грн/дол. є всі підстави вважати, що загальна ситуація протягом місяця буде схожа на січневу, тобто відносно стабільну. Зараз можна припустити, що розмір облікової ставки і офіційний курс навряд чи зазнають змін”, – додав він.

Читайте також:  У річку на Київщині скинули близько 3000 каністр із хімікатами (фото)

Курс долара в Україні – скільки коштував долар 21 січня
Нагадаємо, в банківських обмінниках Києва 21 січня курс гривні до долара зміцнився на 5 копійок – до 40,50 грн/дол. Щодо євро курс гривні залишився на рівні попереднього дня – 43,35 грн/євро.

А курс готівкового долара в “ПриватБанку” подорожчав на 5 копійок – до 40,30 грн за долар. Курс євро до гривні залишився на рівні попереднього дня – 43,10 грн/євро.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: