facebook

З одягу – самі мотузочки: сімейна лікарка із Запоріжжя вразила українців шок-контентом (відео)

Жінка станцювала на пілоні на “Україна має талант”.

Пише - джерело.

Лікарка із Запоріжжя шокувала глядачів та суддів популярного талант-шоу “Україна має талант”. Жінка постала перед присутніми у надто відвертому одязі і станцювала сміливий танець на пілоні.

Відео танцю жительки Запоріжжя виклали в Мережі.

Як розповідається у сторіз перед виступом, 30-річна Світлана Юрчак із Запоріжжя працює лікаркою-терапевткою в одному із лікувальних закладів міста. Кілька років тому вона захопилася полденсом. Тож вирішила показати, як вона сама говорить, “себе справжню” на “Україна має талант”.

©

Свій виступ жінка охарактеризувала “екзотик полденс”.

Читайте також:  Будьте обережні: По Франківських громадських закладах ходять провокатори без маски. Старий представляється журналістом Ігорем Ващенком, а жіночка-скандалістка кричить що її не хочуть обслуговувати...

Світлана Юрчак має нагороди у змаганнях з танців на пілоні в Україні. Викладає онлайн учням з Америки, Канади та Європи.

Жінка вийшла на сцену у чорному балахоні, але коли роздяглася, збентежила глядачів і суддів – її одяг складався з кількох мотузок зі шматочками тканин на певних місцях. Під час монтажу виступу жительки Запоріжжя монтажерам довелося прикривати їх зірочками.

©

Суддя, танцюрист Євген Кот сказав “ні” Світлані, назвавши її виступ “занадто багато епатажу”. Решта суддів: Руслана, Ксенія Мішина та Сергій Притула “побачили у виступі мистецтво” і сказали “так”, і Світлана Юрчак пройшла до наступниого туру.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: