facebook

З наступного місяця «Нафтогаз» дасть населенню знижку: хто зможе заощадити

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» повідомила, що клієнти компанії можуть отримати додаткову знижку, якщо будуть оплачувати рахунки до 15 числа.

Пише - джерело.

Про це свідчать дані на сайті постачальника газу.

Таким чином, отримати додаткову знижку 1% в наступному місяці можна, якщо оплатити рахунок до 15 числа в особистому кабінеті або через чат-бот компанії.

У компанії нагадали, що клієнти мають щомісяця платити за газ за фактом споживання до 25 числа наступного місяця.

За інформацією компанії, ціна тарифного плану «Фіксований» у розмірі 7,96 грн за куб.м зафіксована на цілий рік. Період дії з 1 травня 2021 по 30 Квітня 2022 включно. На цей тарифний план автоматично були переведені всі клієнти компанії.

Читайте також:  Пандемія коронавірусу: що заборонили експортувати країни світу під час карантину

Термін дії тарифу може бути припинений клієнтом достроково шляхом переходу на інший тарифний план в іншої компанії.

Клієнти, які мають пільги або субсидії, можуть приєднатися до тарифного плану «Фіксований». Зміна тарифного плану не впливає на наявність або нарахування пільг і субсидій.

При цьому, згідно з даними на сайті «Нафтогазу», споживачі не зможуть знову перейти на місячний тариф, оскільки його дію призупинено. Як відзначили в прес-службі компанії, тарифний план був припинений у зв’язку з його непопулярністю і відсутністю заявок на підключення.

Раніше «Нафтогаз» показав вартість газу на липень в рамках місячного тарифу, вона становила 13,13 грн за куб.м. це на 1,19 грн, або 10% більше, ніж було в червні.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: