facebook

З Франківщини видворили трьох іноземців

Виявлення 9 неврегульованих мігрантів – такими є результати цільових профілактичних заходів, проведених цими днями міграційною службою на території Івано-Франківської області.

Зокрема, у місті Тисмениці працівники міграційної служби виявили 2 громадянок Чеської Республіки та громадянку Словацької Республіки, які перебували на території України всупереч зобов’язанню виїхати з нашої країни у жовтні минулого року. Цього разу іноземкам довелося покидати Україну відповідно до судового рішення про їх примусове видворення та у супроводі до пункту перетину кордону.
Тим часом ухвалено рішення про примусове повернення до країни походження громадянина Азербайджанської Республіки. Іноземець нещодавно звільнився з в’язниці і не мав правових підстав надалі перебувати в Україні. Спочатку його доправили для ідентифікації (з метою забезпечення документом для виїзду з України) до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом, після чого він зобов’язаний покинути територію України.
За наслідками перевірок виявлено загалом 24 правопорушення, 15 з яких – це порушення іноземцями правил перебування в Україні. У інших випадках до адміністративної відповідальності притягувалися громадяни України за порушення порядку надання іноземцям житла, невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців.
Крім того, 5 іноземним громадянам упродовж визначеного періоду заборонено в’їзд в Україну.

The post З Франківщини видворили трьох іноземців appeared first on Місто.

Читайте також:  Тепер спокійно можна виїжджати: Кабмін відкрив кордони ще для тисяч чоловіків
Пише - джерело.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: