facebook

Юрій Бутусов і Нестор Шуфрич жорстко побилися у прямому ефірі

Бійку кілька хвилин намагалися розборонити гості ток-шоу

Пише - джерело.


Нардеп від проросійської партії «Опозиційна платформа – За життя» Нестор Шуфрич і головний редактор сайту «Цензор.нет» Юрій Бутусов побилися у прямому ефірі ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі олігарха Ріната Ахметова «Україна 24» Інцидент трапився пізно ввечері у п’ятницю, 18 лютого.

Юрій Бутусов попросив ведучого Савіка Шустера не давати слова Нестору Шуфричу і Євгену Мураєву, оскільки ті розповсюджують російські наративи. Він також назвав їх зрадниками та клоунами.

На це Шуфрич відповів, що «зрадник, чи ні – встановлюватиме суд». Після цього Бутусов підійшов до нього, вдарив його у лице та повалив на підлогу.

Читайте також:  Чоловік допоміг незнайомій жінці, віддавши їй на операцію дитини 200 тисяч доларів. Своє ім’я відмовився називати

Бійку кілька хвилин намагалися розборонити гості програми, зокрема Савік Шустер, Арсеній Яценюк, Петро Порошенко і Андрій Білецький.

Після бійки Шуфрич ненадовго покинув студію, але потім повернувся і звинуватив Бутусова у тому, що той «напав зі спини» та «дряпається як дівчинка». Після цього між ними знову ледь не виник конфлікт, однак їх вчасно розборонили.

Після бійки на обличчі Шуфрича залишились численні садна та подряпини, Бутусов унаслідок сутички постраждав менше.

Варто зазначити, що Нестор Шуфрич займається панкратіоном, це один з різновидів боїв без правил та навіть має третій дан, що відповідає званняю майстра спорту.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: