facebook

Їхали на ягоду: родина з Закарпаття, яка потрапила у ДТП в Польщі потребує допомоги – соцмережі

Поблизу Тарнува Польща, 3 липня у ДТП потрапив автобус з українськими заробітчанами.

Пише - джерело.

Спочатку повідомлялося про 9 постраждалих людей. Зрештою до лікарні відвезли 4 людей, які подорожували мікроавтобусом.

Найбільше постраждали родина українців з Закарпаття, чоловік з дружиною, та їх 11-річний син. Дитину доставили до лікарні з допомогою вертольота.

Як повідомив 9 липня, керівник Facebook спільноти “З дому додому” Олексій Іван, в постраждалої жінки медики діагностували численні гематоми, травми хребта, садини обличчя.

Чоловік переніс операцію на хребті одразу після аварії, сьогодні йому робили операцію на руці. Не може рухати ногою. Лікарі намагаються відновити нормальне кровопостачання руки, щоб не довелося ампутувати, також ампутовані декілька пальців.

11 річна дитина в комі, знаходиться окремо від батьків. 9 липня, дитині відключили апарат штучної вентиляції легень, бо хлопчик почав дихати самостійно, однак до себе ще не прийшов.

Читайте також:  Поблизу Франківська зіткнулися дві автівки та комунальний автобус, є потерпілі (фото)

На жаль, поки Марія і Сергій лікуються в Польщі й оговтуються від жахливої аварії, вдома на Рахівщині у них вирує інше лихо – повінь.

Як сьогодні, 11 липня повідомив Олексій Іван, що зараз розглядається питання про повторну операцію на хребті, для батька. Мати перенесла операцію на хребті, але, на щастя, вже може ходити. Маленький син досі залишається в комі.

Олексій також повідомив про дещо дивну поведінку страхової компанії, і пообіцяв тримати на контролі їхні дії. Молода сім’я потрапила у скрутне становище. В любому випадку, після лікування потрібна буде тривала реабілітація й елементарно треба буде за щось жити.
Реквізити для допомоги:

Номер картки ПРИВАТ БАНК
5168 7573 9806 4149 Юраш Василь Миколайович

Номер окремого рахунку в Чехії
4509696053/0800 – Юраш Василь Юрійович
Це батько та брат сім’ї.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: