facebook

“Їхали на відпочинок, а потрапили в біду”: загинула молода жінка, її 9-річний син у важкому стані

Сумна подія трапилася 10 серпня, близько 9:00 на автодорозі Р–07 «Сватове–Чугуїв», на в’їзді в Сватове. В результаті дорожньо-траспортної пригоди заразу же на місці аварії загинула 28–річна, її 9–річна син та двоє чоловіків отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Постраждалих госпіталізовані в лікарню.

Пише - джерело.

Як стало відомо, загиблою виявилася 28-річна українка Алла Рева.

“Той день, коли світло Твоїх очей згасло і серце перестало битися, став найстрашнішим днем для нас і ми не змогли з цим змиритися. З серця котиться сльоза, спалює біль, кричить душа. Ми так хочемо повернути Тебе, але зробити цього не можна. Пішла від нас Ти дуже рано, але ми не змогли Тебе врятувати. Глибока на серці рана. Пішла від нас Ти і залишила нам біль і печаль. Вічний спокій Твоїй душі, наша мила. Царство Небесне, пухом Тобі земля, пом’яніть разом з нами всі, хто її пам’ятає.” – пише про Аллу Людусичка Федотова на своїй сторінці у соцмережі.

Алла загинула під час зіткнення лоб у лоб автомобілів ВАЗ 2105 і Skoda Kodiaq. Від удару Skoda вилетіла в кювет, а у ВАЗа відірвало пасажирські двері, сам автомобіль перетворився на купу металу. У ВАЗі їхала сім’я: 28-річна Алла Рева, її 9-річний старший син Денис Рева і 30-річний цивільний чоловік – Дмитро Куліш, він був за кермом.

Читайте також:  Смертельна аварія на Городенківщині: загинув молодий скутерист



Їхали на відпочинок, а потрапили в біду

Того трагічного дня родина вирушила відпочити – у вівторок вони всі разом збиралися провести на риболовлі. Не було з ними тільки 3-річної доньки Софійки – дівчинка була в садку.

“Дениска отримав сильні травми, йому вже провели операцію, і в середу відправили в обласну лікарню. А у Дмитра роздроблені кістки тазу, йому і голову зашивали, є численні травми. Йому ще належить довге лікування й реабілітація”, – розповіла одна зі знайомих сім’ї.

Зараз рідні збирають гроші на лікування:

“Гроші на лікування хлопчика можна переказати його дідусеві.

Картка Приватбанку: 4149 4991 5671 1556 на ім’я Дмитра Федотова”

Загибла Алла Рева була родом з Ульяновського району, вчилася в Києві, де і познайомилася зі своїм першим чоловіком. Вона переїхала до нього в Сватове, звідки чоловік був родом. Народила двох дітей – Дениса та Соню. Але потім подружжя розлучилося.

“Вона залишилася в Сватовому, тут познайомилася з Дмитром, вони жили в цивільному шлюбі. Аллочка працювала помічницею вихователя в дитячому саду. Дуже привітна, завжди посміхалася. Прекрасна господиня, в своїх дітях вона душі не чула. Це дуже велика трагедія для всіх рідних”, – каже знайома родини.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: