facebook

Єдиний син. На сході загинув 23-річний дніпрянин, випускник львівської “сухопутки” Ілля Супрун

Молодий воїн підірвався на невідомому вибуховому пристрої разом із побратимом

Пише - джерело.

На фронті загинув 23-річний боєць 25-ї Січеславської повітрянодесантної бригади Ілля Супрун. 10 січня він разом ще з одним воїном ЗСУ підірвався на невідомому вибуховому пристрої поблизу села Крива Балка Ясинуватського району Донецької області. Зазначимо, що Ілля був єдиним сином у матері.

Про це написала у фейсбук хрещена мама загиблого, Анна Кириченко.

З допису відомо, що Ілля Супрун мешкав у місті Дніпро. Захиснику України було 23 роки.

«Загинув, підірвавшись на невідомому вибуховому пристрої, захищаючи Україну, мій племінник, хрещений син. Супрун Ілля. Військовослужбовець 25-ї Повітрянодесантної бригади, мужній воїн…маленький син… талановитий, красивий юнак… Я не знаю, що сказати. Я збиралась силами цілий день, щоб це написати» – написала у соцмережі фейсбук хрещена Іллі Анна Кириченко з Дніпра.

За її словами, Ілля є випускником Ліцею інформаційних технологій у Дніпрі та Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

«Ще позавчора війна була порівняно далеко і враз все змінилося. Її чорне крило торкнулось і нашої родини. В зоні ООС загинув внучок моєї двоюрідної сестри Ілля Супрун. Ще один Герой злетів у небо Ангелом…. Невимовне горе… Сумуємо…. Поділяємо біль втрати. Нехай наші щирі молитви долинуть до Бога і милосердний Господь упокоїть його світлу душу в Царстві Небесному! Вічна світла пам’ять. Герої не вмирають», – написала родичка Іллі Анна Кух .

Читайте також:  Адвокат розповів, до яких хитрощів вдаються працівники ТЦК під час вручення повістки

У соцмережі фейсбук також пишуть, що Ілля був єдиним сином у матері.

Зазначимо, що Донецька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом загибелі військовослужбовців об’єднаних сил.

«За попередньою інформацією, 10 січня 2021 року під час робіт по відновленню мінно-вибухових загороджень на підконтрольній Україні території поблизу населеного пункту Крута Балка у Донецькій області внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинуло двоє військовослужбовців. Кримінальне провадження розпочато за фактом недбалого ставлення військової службової особи до служби, що спричинило тяжкі наслідки, вчиненого в умовах особливого періоду (ч. 3 ст. 425 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у Краматорську.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: