facebook

“Янгол тепер на небі, а винні серед нас”: у Черкасах люди несуть квіти до будинку, де отримав смертельні травми 7-річний хлопчик

Небайдужі містяни несуть квіти до приватного подвір’я бабусі та дідуся хлопчика, де він отримав травми, несумісні з життям.

Пише - джерело.

Жителі Черкас почали зносити лампадки, квіти та іграшки до місця, де 7-річний Андрій отримав жахливі травми, що призвели до його смерті. Хлопчика доправили до медзакладу у стані коми з численними травмами з будинку нерідних бабусі та дідуся. Понад 2 тижні він боровся за життя, але безрезультатно.

Про це повідомляють черкащани у соцмережі.

“Місце, де трапилася трагедія… Люди підходять, кладуть іграшки”, – написав місцевий журналіст Назарій Вівчарик.

Фото: Procherk.info / ©

На паркані будинку бабусі та дідуся загиблого хлопчика небайдужі городяни розклеїли плакати, де вимагають справедливого розслідування і покарання винним у смерті дитини.

Читайте також:  Жителів Івано-Франківщини просять допомогти родині, яка залишилася без даху над головою (фото)

Фото: Procherk.info / ©

“Маленький Андрій мав би жити та радіти поряд з іншими дітьми”, ” Ангел тепер на небі, а винні серед нас. Має бути справедливий суд”, – написано на плакатах.

Фото: Procherk.info / ©

Нагадаємо, що 7-річний Андрійко помер  5 вересня, так і не прийшовши до тями після коми у Черкаській обласній лікарні. Його нерідним бабусі і дідусю обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Хлопчика доправили до лікарні з важкою травмою голови, відсутніми частинами губи, вуха та статевого органа і пролежнями. Рідні хлопчика розповіли, що він упав з купи цегли.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: