facebook

“Якщо маєте ці симптоми, треба негайно рятуватися”: лікар пояснив, як відрізнити ковід від заcтуди

Небезпечний штам Омікрон маскується під застуду. Їх майже неможливо відрізнити на початку. Та підказка таки є. Є два симптоми, які означають, що ви повинні пройти тестування на COVID просто зараз, пише Оглядач.

Пише - джерело.

Необхідно здати аналіз на Омікрон, якщо ви відчуваєте втому та головний біль. Про це заявив Брюс Паттерсон, доктор медицини, експерт вірусології та засновник компанії з діагностики клітин IncellDX, пише Bestlifeonline.

З початку пандемії Центр з контролю та профілактики захворювань (CDC) США попередив про явні ознаки коронавірусу, такі як кашель, задишка та втрата нюху чи смаку. Але в міру того, як вірус мутує та еволюціонує, симптоми, які він викликає, також можуть змінитися.

Читайте також:  Викладач з Кривого Рогу, усунутий від роботи через відсутність щеплення, звернувся до суду

Вірусолог наголосив, що є один симптом, який є характерним для всіх варіантів COVID, включаючи Omicron.

“Єдине, що завжди є під час COVID – це втома”, – пояснив він.

За словами Паттерсона, втома та головний біль можуть бути ознаками інших захворювань, але з урахуванням того, що Омікрон так швидко поширюється і викликає проривні інфекції, ці два симптоми вказують на те, що вам варто пройти тестування на вірус, особливо якщо ви знаєте, що контактували з хворим на коронавірус.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: