facebook

“Як і коли розвалиться РФ, а також чи буде ядерна війна”: астролог зробив прогноз щодо подальшої долі Путіна

Відомий астролог проаналізував вплив розміщення небесних світил і дав прогноз, чи застосує РФ хімічну або ядерну зброю, а також коли самого Владіміра Путіна очікує остаточний крах. Розповів експерт також і про майбутнє РФ.

Пише - джерело.

про це повідомив екстрасенс Сергій Кобзар. За його словами, використати ядерну зброю Путін не зможе через те, що оточення не дозволить йому зробити такий крок.

Екстрасенс зазначив, що зустрічі Путіна з президентом України Володимиром Зеленським найближчим часом точно не буде, оскільки голова Кремля її дуже боїться.

“Причому з багатьох причин – починаючи з загроз усередині країни, закінчуючи тим, що за силою свого духу, політичною силою, за підтримкою народу один Володя повністю програв другому”, – зазначив Кобзар.

Читайте також:  ГАЗ В ЄВРОПІ ЗДОРОЖЧАВ ВП’ЯТЕРО: ЩО ТАМ ВІДБУВАЄТЬСЯ ТА НАСКІЛЬКИ ЗРОСТУТЬ ТАРИФИ В УКРАЇНІ

Екстрасенс наголосив, що Росія намагається використати переговорний процес як тайм-аут, а реальні переговори можуть бути лише після того, як Москва повністю програє війну.

“Розкол Росії до 4 частин неминучий. Більше того, це єдине, що може врятувати оточення Путіна…. Як тільки закінчиться війна і буде повалений цей режим, відразу буде розкол”, – підсумував Кобзар.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: