facebook

Як франківські дитсадки підготувались до нового навчального року

Яскраві фасади, красиві квіти і по-справжньому теплі приміщення. Так у садочках «Росинка» (вул.Петлюри, 21) та «Кобзарик» (вул.Гвардійська, 4) готуються зустрічати діток 1 вересня.

В рамках «освітньої середи» заклади відвідав міський голова Руслан Марцінків разом з керівником Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігорем Максимчуком.

Пише - джерело.

Завідувачка «Росинки» Галина Вишневська дуже тішиться тим, що садочок потрапив до програми НЕФКО: «Дуже раді, що відкриваємося і зможемо прийняти діток в утеплений садочок із зміненою системою опалення, вентиляції… Вже і працівники, і діти з нетерпінням чекають на зустріч. До того ж міська влада подбала про закупівлю антисептиків, масок та інших необхідних для початку навчання речей, тож батькам не потрібно про це турбуватися».

Пані Галина каже, що роботи ще трохи є: покласти новеньку паркетну дошку, завершити роботи в підвалі і остаточно – фасад. А завдяки участі у Бюджеті розвитку тут замінять обладнання у харчоблоці. Добре годувати дітей важливо, адже тут аж 360 вихованців.

А от садочок №29 «Кобзарик» налічує трошки менше – тут навчатиметься 334 дитини. Завідувачка Ірина Дорожівська тішиться, що після ремонту садочок став такий яскравий та красивий, адже це добре впливатиме на настрій дітей. А крім того тут на першому поверсі буде тепла підлога – роботи з її установки вже завершуються. Закликає батьків намарно не хвилюватися, адже персонал садочка дбатиме про комфорт та безпеку дітей.

Читайте також:  8 причин молитися вранці

«Міські заклади освіти готові до нового навчального року. Усі забезпечені засобами, які необхідні для того, щоб навчання було максимально безпечним для учнів та педагогів», – говорить Директор департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук.

Також він наголосив, що кожен освітній заклад міста має свою фейсбук-сторінку, сайт, через які відбувається комунікація з батьками. Таким чином батьки завжди можуть оперативно ознайомитися з усіма новинами щодо освітнього процесу.

«Завжди тішуся, коли в дитячих садочках виконують такий великий об’єм робіт. Зокрема, в 12 дитячих садочках міста на сьогодні завершуються ремонтні роботи і ще 9 уже повністю завершені. А крім того програма НЕФКО охоплює ще 5 шкіл. Та головне, що діти уже зможуть повернутися до повноцінного навчання, це дуже важливо», – міркує міський голова Руслан Марцінків.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: