facebook

Ядерний тeрoризм від РФ: окупанти погрoжують підірвати Запорізьку АЕС

Після того, як росіяни двічі обстріляли Запорізьку АЕС, у мережі з’явилася інформація про її мінування. Командир одного із підрозділів окупантів погрожує залишити на місці ЗАЕС “випалену пустелю”.

Пише - джерело.


Про це повідомляє НАЕК “Енергоатом”.

Окупанти вже не приховують своїх планів та відкрито шантажують увесь світ ядерною загрозою. Вони заявили, що замінували Запорізьку АЕС і готові підірвати її у разі потреби, незважаючи на смертоносні наслідки для людства.

Начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту з РФ генерал-майор Валерій Васильєв звернувся до окупантів. Він підтвердив мінування ЗАЕС і заявив, що “тут буде або російська земля, або випалена пустеля”.

Читайте також:  Істерика не допомогла: УЄФА відповів Росії на вимогу заборонити форму збірної України з Кримом

“Як ви знаєте, ми замінували всі важливі об’єкти Запорізької атомної станції. І ми не приховуємо цього від ворога. Ми їх попередили. Ворог знає, що станція буде або російською, або нічиєю. Ми готові до наслідків цього кроку. І ви, воїни- визволителі, повинні розуміти, що іншого шляху ми не маємо. І якщо буде найжорсткіший наказ – ми повинні виконати його з честю” – сказав він своїм солдатам.

Раніше представник прес-служби ГУР МО Андрій Юсов повідомив, що відомство має підтверджену інформацію про мінування енергоблоків ЗАЕС російськими військами.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: