facebook

“Я х*р вибачусь”: блогерка зі Львова обізвала українців “рагулятами” та захистила любителів Лепса

Після розголосу дівчина все ж перепросила.

Пише - джерело.

Блогерка зі Львова Христина Горун, яка в Instagram підписана псевдонімом “chornamamba”, захистила любителів Лепса. Вона закликала незгодних “викликати поліцію”, а у приватній переписці ще й обізвала ЗСУ.

Відповідні скриншоти таких заяв з’явилися у Twitter.

Блогерка відреагувала на скандал щодо любителів путініста Лепса, які накинулися на місцевого жителя після зауваження. Львів’янка стверджує, що вона завжди слухала російську музику і робитиме це й надалі, а той, хто їй зробить зауваження – “пошкодує, що народився на світ”.

“Слухайте свій несмак типу Джері Хейл чи як цю безталанну звати, чи Калуша і решта жахливих виконавців, і не зайоб**те людей. Я ж терплю цей піз**ць у таксі, в закладах, на вулиці і т.д. І ви, рагулята, потерпите. Також не рекомендую мені щось на це відповідати, бо не стягнете”, — зазначила дівчина.

Блогерка із Львова накинулась на українців та захистила любителів Лепса. / Фото: Фото з соціальних мереж
Після того, як їй почали писати невдоволені підписники, дівчина не перепросила, а навпаки – порадила “прислати до неї поліцію”.

Читайте також:  Росіяни перевозять десятки тонн снарядів поблизу зони відчуження ЧАЕС – Генштаб ЗСУ

“Та-та, нашліть і на мене мусарів, я х*р вибачусь. Можу хіба на відео ще раз всіх вас на**й послати”, — додала дівчина.

Блогерка обізвала українців, яким не подобається російська музика.
Також у Мережі публікують скриншоти переписки, де дівчина нібито назвала українську армію “дном”.

Блогерка з Львова захистила любителів Лепса.
Попри те, що Христина Горун стверджувала, що вона має рацію, після розголосу все ж перепросила. Вона заявила, що не впевнена в тому, що писала подібне, а “багато чого вже перекрутили”.

“Конкретно перед ЗСУ я вибачаюся. Це абсолютно щирі вибачення, коли я відчуваю за собою вину, коли я дійсно неправа. За таке дійсно вибачаюся, тому що це не правильно, не важливо, чи це було на емоціях, чи це був стрес”, – сказала блогерка зі Львова.

Львівське видання Tvoemisto.tv з посиланням на свої джерела повідомило, що скандальною блогеркою уже зацікавилася поліція

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: