facebook

“Я дуже переживаю”: мама Наташі Корольової зробила заяву про війну, поки її дочка мовчить

Поки Наташа Корольова мовчить про війну в Україні і з задоволенням виступає для росіян, її мама висловилася на підтримку нашої країни. Так, Людмила Поривай, яка називає себе” мама Люда”, прийшла на концерт Ірини Білик в Майамі і висловила свою думку.

Пише - джерело.


Вона опублікувала відео в Instagram з цього заходу в США.

Мама Корольової підтримує Україну
Людмила Поривай, яка зараз проживає в Маямі, прийшла на концерт української співачки в синьо-жовтому вбранні – жовтій сукні і синій хустці.

“Мама Люда” засудила війну в Україні і запевнила, що всім серцем зі своєю країною, де живуть її близькі родичі. Білик вивела її на сцену і сказала всім, що мати виконавиці віддана своєму корінню.

Читайте також:  У Франківську закинутий автобус перетворили на притон

“Я дуже переживаю. У мене всі рідні – моя сестра, мої онуки, мої племінники – в Україні. І я серцем і душею з ними кожен день, кожну секунду. Слава Україні!”- сказала мама Наташі Корольової.

Зазначимо, що користувачі мережі в коментарях подякували матері співачки за її позицію. Вони написали, що її дочці пора б задуматися про наслідки свого мовчання.

Дуже вдячна вам за вашу сміливість, позицію та драйв!
Ви просто бімба! Дай Бог вам здоров’я!
Яка ви молодчинка! Дуже приємно, що ви не відвернулися від рідної України. дай боже міцного Здоров’я!!! Залишайтеся такою ж жвавою, веселою та енергійною!!! З Україною в серці.
Дякую, мама Люда.
Респект, пані мама Люда!!! Все буде Україна!!!!

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: