facebook

Вже хочуть залишити українців без газу: названо нову мету путінських ракетних ударів

Росія у четвер 17 листопада здійснила масований ракетний обстріл інфраструктурних об’єктів України. Схоже, що окупанти все роблять для того, щоб зірвати опалювальний сезон в Україні.

Пише - джерело.


Протягом тижня Росія завдала 148 ракетних ударів територією України (з яких 111 — 15 листопада), намагаючись вразити об’єкти критичної інфраструктури.
Російські війська здійснюють атаки по українському газовидобутку. Вони бомбять підприємства, зокрема, б’ють Південним машинобудівним заводом.

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на заяву прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля на Київському міжнародному економічному форумі у четвер.

“Поки над Києвом пролітають ракети. Зараз бомбять наш газовидобуток, бомбять наші підприємства у Дніпрі, “Південмаш”. Але, незважаючи на це, ми розуміємо, як стримувати окупантів. Ми розуміємо смак перемоги від контрнаступу”, – сказав Шміігаль.

Читайте також:  Коли розпочнеться і чим завершиться контрнаступ ЗСУ: прогноз відомого окультиста

Прем’єр наголосив, що українці з лютого звикли до повітряних тривог та навчилися з цим жити.

Нагадаємо, що вранці в четвер, 17 листопада, Росія завдала нової серії масованих ударів по українських містах, і це лише через два дні після того, як випустила по Україні понад 90 ракет і 10 дронів-камікадзе.

За інформацією голови Кабміну Дениса Шмигаля, однією з цілей став завод “Південмаш” у Дніпрі. Мер міста Борис Філатов повідомляв про пожежу на “промисловому підприємстві” та пошкодження сусідніх з ним житлових будинків. Відомо про 14 постраждалих (включаючи 15-річну дівчинку).

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: