facebook

“Вивозитимуть діток”: відома екстрасенс розповіла про сильний ракетний удар. Почнеться найближчим часом

“Вивозитимуть діток”: відома екстрасенс розповіла про сильний ракетний удар. Почнеться найближчим часом

Пише - джерело.

Українців попередили про серйозну небезпеку

Відомий український таролог, екстрасенс, регресолог та біоенергет Людмила Хомутовська попередила мешканців України про страшний масований ракетний удар по Україні.

Відповідну інформацію Людмила Хомутовська повідомила у відео на одному із YouTube-каналів.

Людмила Хомутовська, яка займається діагностикою стану здоров’я та встановленням захисту, сказала про те, що вже найближчим часом Росія завдасть жахливого масованого ракетного обстрілу України.

Після того, як екстрасенс розклала карти таро, вона сказала, що ракетний удар буде настільки жахливий, що доведеться евакуювати дітей.

Читайте також:  “Все переходить до стадії затяжної війни” – військовий експерт

“Те, що вивозитимуть дітей це 100%”, – сказала Людмила Хомутовська.

Крім цього, вона наголосила на тому, що Київ та Київська область є головними цілями для окупантів. Також таролог сказала, що столицю України росіяни бомбять особливо охоче, оскільки вони хочуть, щоб мешканці столиці були в страху та збунтувалися проти української влади.

Екстрасенс попередила українців про те, що вже незабаром буде жахливий терор з боку Росії. Жителям України настійно рекомендується підготуватися до жорсткої масованої ракетної атаки з боку країни-терористки. Росія не збирається зупинятися, українцям треба бути готовими до нового терору.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: