facebook

“Випробування на медиках”: інфекціоніст розкритикувала вакцинацію від коронавірусу

Український лікар розповіла, як відбувається підготовка до вакцинації від коронавірусу в Україні.

Пише - джерело.

Український інфекціоніст Ольга Кобевко заявила, що вакцинації від коронавірусу в Україні не спостерігається.

“Сьогодні говорили з представниками Pfizer про те, що вони готують вакцину в Україну не раніше 2022 року, тому про Pfizer і BioTech взагалі говорити не будемо. Знаємо, що Україна уклала договір щодо китайської вакцини, щодо якої є дуже багато питань, на жаль. Як такої підготовки до вакцинації не бачу, крім того, що з початку цього тижня серед медиків червоної зони почали збирати інформаційні дані про те, чи хочемо ми вакцинуватися”, — сказала вона.

Читайте також:  У Франківську не вистачає вакцин проти дифтерії

Інфекціоніст підкреслила, що в Україні хочуть прищеплювати громадян не тими вакцинами, які використовуються в розвинених країнах.

“У цій інформаційній Угоді не вказано, якою саме вакциною. Я, наприклад, готова вакцинуватися, але якісною вакциною, якою вакцинують у всьому світі, а не дослідницькими вакцинами, які ще не пройшли третій етап перевірки. Знаємо, що Pfizer вже третій етап закінчив, і ми бачимо на досвіді Ізраїлю, Німеччини, США. Цивілізовані країни вже почали масово вакцинуватися. Обласні чиновники, якось дивно почали відмовлятися від вакцинації, апелюючи до того, що хворіли і мають антитіла. Якщо вони так агресивно відмовляються – чи варто проводити такі випробування на медиках?”- сказала вона, передає телеканал Україна 24.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: