facebook

“Випала карта Сонця”: відомий астролог поділився прогнозом “подвійної” перемоги України – ворог зникне, як роса

Наші читачі вже звикли, що ми іноді даємо трохи їжі для духовних практик та глибоких роздумів. Велика кількість астрологів упевнена, що вже у 2023 році на території України припиниться війна. Однак з’явився прогноз, песимістичний, коли все може піти за більш важким сценарієм.

Пише - джерело.

Своїм прогнозом поділилася астроексперт та майстер Таро Яна Тимощук у мережі YouTube.

За словами астролога, бій України за свободу проти російських окупантів може тривати до 2025 року. Однак, якщо враховувати оптимістичні сигнали від зірок – все може завершитись і раніше. У будь-якому разі перемога України буде – тут у небесних світил сумнівів немає.

Читайте також:  Війна не закінчиться до кінця 2022 року – мольфарка (відео)

Яна Тимощук приділила особливу увагу одному моменту, який вказує на те, що Україні потрібна зброя. На жаль, наразі тієї кількості, яка потрібна Україні, поки що не надійшла.

Ленд-ліз поки не діє. До того ж у Росії є плани щодо “обнулення” наших територій. Тобто їм байдуже людські життя, у них у пріоритеті — повна зачистка. Щоб протистояти їм, повторюся ще раз, нам потрібна зброя. Карти показують, що допомога може надійти протягом трьох місяців. Випадає і карта “Сонце”, яка свідчить про те, що ми зможемо вистояти та перемогти”, – сказала астролог Яна Тимощук.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: