facebook

Випадкова акція у Бедронці: вино за 2 злотих, замість 11-ти

У популярній мережі дисконт-супермаркетів Biedronka у Польщі цього тижня трапився черговий ціновий курйоз – напівсолодке вино Fresco Frizzante Fragola (0,75 л), звичайна ціна якого становить 10,99 злотих, можна було придбати всього за 1,99 зл. В компанії вже пояснили, що така переоцінка товару відбулась помилково, а не в межах акції. Проте подія викликала справжній фурор серед покупців, які в соцмережах стали вихвалятись своїми вдалими покупками. Фотографії вин, чеків та цінників на своїх профілях розміщують і самі працівники дискаунтера.

Пише - джерело.

Помилку на ціннику вина Fresco представники Бедронки помітили зранку у вівторок, 2 лютого. Одразу усунути проблему не вдалось, оскільки довелось не лише змінювати інформацію у комп’ютерно-касовій системі, але й передрукувати та замінити цінники у всій мережі магазинів. Тож поки працівники фірми намагались вирішити проблему, у багатьох магазинах недооцінений товар повністю розпродали за кілька годин.

Ця помилка, що вже набула загальнопольського масштабу, коштуватиме мережі десятки або й сотні тисяч злотих. Та якщо врахувати прибутки компанії лише за 2020 рік, а їх оцінюють в понад 60 млрд злотих, то таку втрату можна й не зауважити.

Читайте також:  На заробітках у Польщі раптово помер лікар із Рівного. Потрібні гроші для транспортування тіла додому (ФОТО)

Значно обтяжливішою для Biedronka стала відома “акція століття”, що трапилась у квітні 2020 року. Тоді впродовж двох ночей клієнтам пропонували знижки на три найдешевші непродовольчі товари в чеку, але через несправність система фактично знижувала вартість найдорожчих покупок. У перші години “невдалої” акції з величезних знижок встигли скористатись самі працівники Бедронки, члени їхніх сімей, а також клієнти мережі.

Доки про помилку в системі дізнався центральний офіс компанії, чимало покупців практично задарма придбали електроніку та інші дороговартісні артикули. Дехто підходив до каси декілька разів, щоб максимально скористатись курйозною ситуацією. Рекордсменам вдалось заплатити навіть по 20 злотих за товари, які фактично коштували більше тисячі злотих.

Наслідком несправності стало внутрішнє розслідування в Бедронці, численні візити директорів компанії до супермаркетів і перегляд записів з відеокамер, що також призвело до звільнення деяких працівників. Через помилку в системі мережа ймовірно втратила декілька мільйонів злотих, хоча її представники так і не прокоментували цю ситуацію офіційно.

Варто зазначити, що на п’ятницю, 5 лютого, Бедронка підготувала чергову вигідну акцію на кілька десятків товарів. Так, любителі пива, які є учасниками програми “Moja Biedronka”, зможуть безкоштовно отримати 12 пляшок напою.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: