facebook

«Вихователь безпеки»: прикарпатські поліцейські, рятувальники та освітяни підписали Меморандум

«Вихователь безпеки» – проєкт під такою назвою стартував на Прикарпатті. Безпекове середовище для дітей, що буде вільним від булінгу, наркотиків та насильства, спершу побудують в навчальних закладах Солотвинської території громади.

Пише - джерело.

З нагоди пілотної реалізації цього проєкту керівник поліції Прикарпаття Сергій Безпалько, очільник ДСНС в області, представник Солотвинської ТГ, а також освітяни підписали Меморандум про співпрацю.

Проєкт «Вихователь безпеки» спрямований на створення безпекового середовища під час навчального процесу, а також виявлення проблематики в освітньому середовищі та її вирішення.

Згідно з проєктом, у навчальних закладах передбачено посаду спеціального фахівця – спеціаліста з безпеки в навчальних закладах. На вихователя покладатимуть обов’язки щодо контролю за правопорядком і безпекою учасників освітнього процесу в тісній взаємодії із працівниками дотичних структур.

Солотвинська територіальна громада першою на території Прикарпаття реалізовує проєкт. Ним буде охоплено 5 навчальних закладів, в яких навчається 1508 учнів.

«Безпека в освітньому процесі – це насамперед робота з дітьми. Я вважаю, що такі проєкти треба впроваджувати. Ми погодились на цей проєкт, адже впевнені, що він покращить ситуацію в наших навчальних закладах», – зазначив голова Солотвинської територіальної громади Манолій Піцуряк.

Поліція Івано-Франківщина завжди сприяє створенню та втіленню інноваційних та ефективних методів співпраці в закладах освіти.

«Безпека дітей – це пріоритетне завдання не тільки для поліції, а й для держави. Завдяки цьому проєкту ми маємо можливість удосконалити партнерство між поліцією, освітою, рятувальниками та громадою. Тому Головне Управління Національної Поліції в Івано-Франківській області всебічно сприятиме реалізації цього проєкту. Дитинство має бути безпечним», – підсумував Сергій Безпалько.




The post «Вихователь безпеки»: прикарпатські поліцейські, рятувальники та освітяни підписали Меморандум appeared first on Місто.

Читайте також:  Прикарпатські правоохоронці стежать за порядком під час міжнародної прощі в Погоні

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: