facebook

Вибух газу на Львівщині: від будинку залишилася руїна, майже вся родина – в реанімації

За мить до вибуху батько почав розпалювати піч.

Пише - джерело.

На Львівщині вибух газу геть зруйнував приватний будинок, постраждали п’ятеро людей. До прибуття рятувальників їм допомогли вибратися з-під завалів сусіди. Родину шпиталізували. Відомо, що з п’ятьох потерпілих – троє – в реанімації.

Про те, у якому вони стані – 25 грудня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Так, від пошкодженого будинку залишилася суцільна руїна. Вибух був такої сили, що його почули за кілька кілометрів в інших селах. В одноповерховому будинку обвалився дах, впали стіни. Рвонуло близько полудня. У той час всередині перебувала уся сім’я – дружина з чоловіком та троє їхніх дітей, двоє повнолітніх синів та 14-річна донька. Нині вони з опіками у лікарні. За мить до вибуху батько каже, почав розпалювати піч.

Читайте також:  В Україну повернули депортованого з Маріуполя 17-річного хлопця

© Управління ДСНС України у Львівській області

За словами потерпілих, стіни почали падати. Батьки та донька були в одній кімнаті, двоє братів – в іншій. Вони почали самотужки вибиратися та допомагати рідним.

“Швидку” сім’я чекала у літній кухні. У потерпілих незначні опіки і на щастя – жодного перелому. Попередньо вибух стався через витік газу, адже будинок підключений до централізованого газопостачання.

Будинок ремонту уже не підлягає. Нині ж сусіди згуртувалися і розчищають завали, виносять одяг та речі, які вціліли.

Де житиме зараз сім’я – ще не знає. Сусіди ж кажуть, у біді їх не залишать і допоможуть. Також буде проведено розслідування, чому вибухнув газ і хто в цьому винний.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: