facebook

“Вважали негідною сина”: на Тернопільщині 17-річну вагітну дівчину вигнали посеред ночі на мороз (ФОТО)

17-річну вагітну дівчину на Тернопільщині вигнали посеред ночі з дому, знаючи, що вона вагітна.

Пише - джерело.

Про цю історію розповіли на Facebook-сторінці “Місто добра. Центр доброти для матері і дитини”.
Ще змалечку дівчинці довелось пройти чималі випробування. Рідну маму Каті позбавили батьківських прав і дівчинка потрапила у прийомну сім’ю у 8 років. Поки у сім’ї не було власних дітей, до Катерини ставились чудова, але як тільки у батьків народилось рідне немовля ситуація змінилась…

Прийомні батьки обіцяли дівчині, що як тільки їй виповниться 17, вона зможе переїхати до рідної матері. Але знайомство із рідними виявилось не таким пощитивним. Рідна мати Каті вживає алкоголь, а сестра – наркозалежна. Місця для Каті у рідної матері не знайшлось.
Дівчина зустріла хлопця, закохалась і згодом переїхала до нього.
Рідні парубка не прийняли її, і вважали її не гідною сина. А дізнавшись, що Катя вагітна, вигнали її на вулицю. Катя повернулась в оселю рідної мами, бо йти дівчині було нікуди. Але там, через вживання алкоголю матір’ю, їй просто не давали нормально жити. Коли сил в терпіння вже не вистачало, дівчина звернулась по допомогу до волонтерів.

Читайте також:  "Батько зупинився одягнути доньці курточку": нові подробиці жахливої ДТП на Львівщині

Зараз Катя знаходиться “Місті Добра” та розпочинає новий шлях. Вона проходить психологічну реабілітацію і готується стати матір’ю.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: