facebook

Вся справа у війні: Playboy припинить своє існування в Україні

З 1 січня нового року Playboy більше не видаватиметься в Україні. При цьому журнал і далі буде представлений на ринку російського глянцю, не зважаючи на світові санкції проти країни-агресора. Українська ж редакція ще у квітні цього року випустила номер, який присвятила повномасштабному вторгненню РФ до України, де різко засудила те, що відбувається. Кошти від продажу електронної версії журналу йшли на закупівлю гуманітарної допомоги для українців, які постраждали від війни.

Пише - джерело.

Новина про вихід Playboy з українського ринку повідомив його співвласник Олександр Шевченко у своєму Facebook.


Наразі центральний офіс свого рішення не пояснив. Проте Олександр Шевченко припустив, що воно пов’язане з повномасштабною війною Росії проти України та позицією української редакції, яка засуджує дії агресора.

“З 1.01.2023 Playboy Україна припинить своє існування. Рішення центрального офісу. Причину ніхто не пояснив. Говорити погано про партнерів не в моїх правилах. З РФ Playboy не пішов. З України пішов”, – написав Шевченко.

Читайте також:  Відбулася обмін між військовополоненими: повернули собаку, якого окупанти вкрали у військової з “Азовсталі” (ФОТО)

За його словами, українська редакція журналу виконала усі фінансові зобов’язання на 100%.

“Є непереборне бажання купити всю компанію Playboy і звільнити все правління. Не вистачає $20 мільйонів. Ніхто не бажає? Єдиний коментар – все про що написано нижче робилося силами Playboy Україна, без участі інших офісів, зокрема американського”, – додав Шевченко.

Читай також: США посилили санкції проти шанувальників РФ, Кабаєва у списку.

Далі Шевченко навів слова з інтерв’ю нардепа Михайла Радуцького, який підтвердив факт допомоги українцям регіональною редакцією журналу “Плейбой” в останні півроку.

“Серед нетипових партнерів: нам навіть всесвітньо відомий “Плейбой в Україні” по 2-3 фури допомоги на тиждень відправляв із Великобританії, Іспанії, Португалії, контейнерами зі США. Загалом це тисячі тонн гуманітарної допомоги. Якби мені хтось сказав, що “Плейбой” возитиме в Україну памперси, дитяче харчування, жіночі засоби гігієни, – я не повірив би в це!” – констатував Радуцький.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: