facebook

Все дуже серйозно: українців попередили про найважчу зиму в історії

У розвідці зазначили, що примітивними російські атаки більше не будуть, але обнадіяли, що Україні вже є чим відповісти на удари.

Пише - джерело.

На Україну чекає найважча зима в історії. Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Тепер у пріоритеті ЗСУ протиповітряна оборона – ракети можуть зачекати. За словами військових, зима 2023-2024 може бути важчою за попередню, бо ворог планів не змінив, утім, став розумнішим. Чи готова Україна до зими, як ситуацію оцінюють у війську та чому голова МЗС Кулеба зробив таку різку заяву про прийдешню зиму, читайте в ексклюзивному матеріалі Артема Зябкіна для TSN.UA.

“Україна готується до найважчої зими в історії”, – сказав в інтерв’ю німецьким журналістам Die Welt міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Звісно, така інформація шокує, бо і минулої зиму українцям було непереливки. Українська енергетична системи чи не щодня зазнавала ворожих ударів. Російські окупанти запускали сотні ракет за раз. Головний український дипломат каже, що наразі потрібно готуватися до надскладних умов.

Читайте також:  У Хмельницькому дівчина станцювала на меморіалі Небесної Сотні: "я так висловлюю повагу" (відео)

“Купив десятки свічок” – Кулеба
“Я купив десятки свічок. Мій батько купив повну вантажівку дров. Ми готуємося до гіршої зими, ніж будь-коли. Тому ми заплющимо очі, якщо не отримаємо Taurus, але отримаємо системи ППО. Ми намагаємося якнайкраще захистити наші електростанції. Але росіяни вже пристосувалися до цього. Вони знову перевірятимуть нашу витривалість своїми ракетами. Але ми переможемо”, – сказав Дмитро Кулеба.

У Кремлі накопичують ракети – ГУР

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: