facebook

Волонтерка з Тернопільщини обрізала волосся і передала 7 тис. грн ЗСУ

Волонтерка зі Збаража на Тернопільщині Іванна Козира обрізала волосся та передала 7 тисяч гривень на допомогу військовим

Пише - джерело.

Жінка працює в “Музеї російсько-української війни” у Збаражі та волонтерить у “Штабі національного спротиву”. За її словами, ідея обрізати косу з’явилася три місяці тому.

“Перед тим, як обрізати волосся, думала передати його на перуки для онкохворих людей. Так склалося, що волонтерські збори трохи призупинились. Зараз ми збираємо гроші на безпілотники. Тому я вирішила, що ліпше ці гроші перекажу на рахунок нашого штабу”, – розповіла Іванна.

Нову стрижку жінка зробила в місцевому салоні краси. Говорить, довжину коси не заміряла. Її вага – 300 грамів. Волосся купив салон, його використають для нарощення.

Читайте також:  Футболісту Владиславу Приймаку з Івано-Франківська потрібна допомога на лікування донечки

Іванна Козира каже, раніше ніколи так коротко не стриглася. Зазвичай, просто підрівнювала кінці. Сім’я підтримала її рішення.

“Заздалегідь готувала сім’ю до зміни свого іміджу. Особливо, доньку Катрусю, бо вона дуже любить довге волосся і не хотіла, щоб я мала коротку зачіску. Я розказала їй, що таким чином ми зможемо допомогти нашим захисникам”.

Про свій вчинок жінка не шкодує.

“Мені запав в душу один з коментарів під моїм постом у соцмережі: “Нехай коса косить ворогів”. До перемоги має докластися кожен з нас”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: