facebook

Воістину героїчний вчинок. Юліан Хруник врятував чотирьох дітей

25 червня. Воістину героїчний вчинок зробив житель міста Городець Нижегородської області. Юліан Хруник врятував чотирьох потопаючих дітей, тим самим не дав поповнити сумну статистику для розслідування обставин в водоймах.

Пише - джерело.

У жаркий червневий день молодий чоловік з дівчиною відпочивали на пляжі Горьковського моря поблизу села Вашуріха. Школярів без нагляду дорослих, за словами чоловіка, він і раніше часто зустрічав. Однак на цей раз дитячі радощі «вільного» плавання далеко від берега погрожували привести до трагедії.

Молоду пару потривожив крик про допомогу з боку водоймища. Четверо дітей в воді просили врятувати їх життя.

«Я, не роздумуючи, кинувся на допомогу дітям. Підпливаючи до них, я побачив, що три дівчинки і хлопчик трималися за шматок невеликого пінопласту. На вигляд хлопцям було близько восьми-десяти років. Вони були дуже налякані. Я намагався не панікувати, взявся за другий край пінопласту і став плисти до берега. Нас сильно зносило течією », – розповів Юліан.

Читайте також:  Путін смeртельнo хворий, залишилося недовго: Екстрасенси озвучили реальний діагноз

Його дівчина Тетяна, помітивши це, попросила допомоги у поруч відпочиваючого чоловіка. Сама городянка плавати не вміє, тому ідею лізти в воду найшвидше відкинула.

«Чоловік підплив до нас і став допомагати. Ми потихеньку почали наближатися до мілини. Таня зайшла у воду і витягувала дітей за руки. Ми всі вийшли на берег, діти були бліді, ми почали питати, де їхні батьки і де вони живуть. Хлопці виявилися з села Вашуріха », – додав молодий чоловік.

Після завершення рятувальної операції налякані, але живі маленькі шукачі пригод на пінопласт вирушили додому.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: